חדש

לופט בקרית אונו

חיבור ,הכול סביב חיבור, חיבור בין אנשים ,בין חומרים ובין חומרים לאנשים ,כל מפגש מייצר המשכיות וסקרנות בדרך למשהו מקורי וחדשני.

הדופלקס בקומה 20 נקנה ישירות מקבלן הביצוע, הדירה בעלת גישה משתי הקומות אל גרם המדרגות המרכזי ואל מעלית הבניין כך שבעתיד ניתן יהיה לספק למתבגרים גישה משלהם אל הקומה העליונה .

2 אגפים מחלקים את קומת הכניסה ,את האגף הציבורי חילקתי לשלושה אזורים ,מטבח פתוח אל פינת האוכל והסלון הפתוח אל המטבח ,חלוקה זו אפשרה מעברים נוחים וחופשיים בין החלקים השונים ומראה רחב ידיים ,המטבח (חברת סמל) חולק לשני מתחמי עבודה ,את אחד מעטרים ארונות גבוהים ומשטח עבודה עשוי קוריאן סביב הכיור , ואי עם משטח נירוסטה יחודי המעטר את המתחם השני בו ניתן גם לבשל במערכת כיריים גדולה וגם לשבת ולאכול ביום יום .

חלל זה פתוח אל פינת האוכל (פיטרו הכט) שולחן רחב במיוחד במראה בטוני המשלב רגליים מברזל ,יחידת אחסון נוספת אשר מספקת ניצול לאחסון נוסף לחלל הפתוח ,דלת מיוחדת ונסתרת משולבת בקיר ומפנה את האורחים אל חדר שירותים פרטי ,דלת נוספת נסתרת ומוטעמת בקיר המטבח היא לחדר השינה המרכזי.

חדר השינה מחולק גם הוא לשלושה אזורים ,את האחד מעטרת מיטה שהוזמנה במיוחד (חברת “תפור”) במידות מיוחדות ומבד ייחודי ,אזור נוסף הוא חדר רחצה מפנק כאשר רצפת החדר (פרקט אגוז) מרוצפת גם בו להשלמת ההמשכיות ,בכך מתקבל מראה של חלל גדול יותר ,בנוסף הוסב חדר הכביסה המקורי לחדר ארונות פרטי לטובת ההורים ,להשלמת הפינוק מיקמתי במרפסת הפרטית של ההורים ג’קוזי מפנק( חברת KOS) כך שניתן ליהנות מהנוף ומהשקט בסוף יום עבודה .

מיקומו של גרם המדרגות לקומת הילדים שינה מקומו כך שיאפשר חלל גדול יותר וסלון נוח יותר ,

הסלון וחלל הקומה רוצף בצפחה שחורה (אלוני) ויש בו ספה (פיטרו הכט) ההופכת לשז לונג ,כורסא אישית ומסך טלוויזיהעל עמוד להשלמת מראה מרחף ,וילונות (חברת “תפור”) מלבישים את חלונות החלל הכפול , אך גולת הכותרת היא מקרר היינות המיוחד אשר הוזמן לאחר בחינה מוקפדת של הלקוח ,הלקוחות מבינים ואוהבים יין ומיקומו של המקרר היה מאוד עיקרי בתכנון כך שניתן ליהנות ממנו ויוכל לשרת את חללי האירוח השונים , את הסלון וחשוב לא פחות את המרפסת ,הנוף של הקומה ה 20 בשילוב המטבח החיצוני משלימים מראה אורבני ומספקים נוחות שימוש ואירוח רבים .

מבנה המדרגות הזיזיות ( קו נבון) מוקם על קיר מרכזי בבית, קיר זה חופה על ידי לוחות “וילה בורד” במראה בטונים ,החיבור בין מדרגות האגוז והמראה באפור מספק התבוננות אורבנית ,להשלמת המראה ייצרתי מחומרים פשוטים מאוד קורה המדמה קורת ברזל ובכך חיברתי בין האלמנים השונים של קומת הכניסה וקומת המגורים.

ההורים בשנות ה -40 לחייהם רצו עבור 3 ילדיהם המתבגרים סוויטות פרטיות ,לכן תוכננו שלושה חדרים כאשר בכל אחד מהם מתחם שינה מותאם לכל משתמש כאשר כל פרטי הנגרות הותאמו אישית גם במראה וגם בפונקציות השונות וחדר רחצה פרטי לכל אחד ,בנוסף קיים אזור שרות ואזור של מטבחון כך שיספק נוחות מקסימאלית בקומה בלי הצורך לרדת אל המטבח .

החומרים אשר נבחרו לבית מייצרים סקאלה הרמונית ,אשר בסוף היום ישדרו רוגע ומפלט עבור הלקוחות וילדיהם.